Snygga bokmärken på Bokmässan

Bokmässan i Göteborg börjar alldeles snart och det är ju en av årets roligaste händelser för oss som skriver böcker. Att få möta läsare och kollegor och att prata om böcker i flera dagar inför en intresserad publik; kan det bli bättre?

Jag är på plats torsdag till och med lördag och jag hoppas vi ses. En del av mitt schema hittar du på bokmässans hemsida, men totalt är jag med vid åtta olika tillfällen. Fredag 16.30-16.50 har jag ett miniseminarium i F4, men då måste man ha en särskild biljett. På lördagen pratar jag på Bibliotek & Berättarscenen 12.40-13.00 helt gratis och samma dag i GP:s monter 14.30-14.50. Nästan alla framträdanden gäller min bok Falafelflickorna, om Hawa som startar en privatdetektivfirma.

Falafelflickorna är nominerad till två priser på mässan; Spårhunden (prisutdelning torsdag 17.10) och till Crimetime Specsavers Award (prisutdelning lördag 16.15). Jag är väldigt glad att vara nominerad, men det är förstås också pirrigt att inte alls veta hur det ska gå. Det kan bli två pris eller inget pris. Så kom gärna och håll tummarna!

Jag pratar också gärna förstås om höstens nya bok Spionen i äppelträdet som är fortsättningen på Tulpanpojken som kom förra året.

Den som vill ha ett sprillans nytt och ganska ärtigt bokmärke kan hämta det i mitt förlag Rabén&Sjögrens monter. Specialgjort eftersom min debutbok Kort kjol fyller 20 år nu i höst. Det betyder också att jag firar 20 år som författare.

Ser du mig på språng på mässan; stoppa mig gärna och säg hej!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.