På tv måndag och tisdag

Jag tycker ju oftast att man ska läsa böcker i stället för att titta på tv. Men på måndag 24/11 tycker jag att alla bör slå på Kunskapskanalen. Då sänds En bok en författare klockan 19:00 och sedan igen 24:00 för nattugglor. Den som inte kan titta då kan i stället slå på tv:n 9:00 på tisdag morgon.

Då kan man se ett 20 minuter långt samtal med mig och journalist- och författarkollegan Ulrika Kärnborg. Vi pratar om min senaste ungdomsbok Villig som kom ut nu i augusti.

Jag har inte sett programmet själv, så det är en risk jag tar när jag rekommenderar det. Ändå tror jag att det kan vara värt att se. Vi pratade om sexualbrott och gränser, näthat och skillnaden mellan nu och hur det var i slutet av 90-talet då min första bok Kort kjol kom ut.

Jag är van att arbeta på tidning och vet hur det går till. Att vara med i tv är en helt annan sak. Det gäller att vara tydlig och slagfärdig direkt. Det är utan skyddsnät på ett annat sätt. Lite läskigt men också kul.

Så fort den finns kommer det en länk till programmet, så hoppas jag att du ska kunna se det direkt här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.