Nytt boktips på arabiska: Bokhataren!

Lyssna på ett nytt fint avsnitt av podden som tjejerna i JallaTillsammans bokcirkel har haft:

Om Bokhataren på arabiska

Det är så roligt att de skrattar så mycket när de berättar om boken, men jag vet ju inte vad det är som är så roligt. Jag måste nog ta och rycka upp min arabiska.

Kul också att tjejerna i bokcirkeln vill ha böcker som handlar om kärlek och som har lyckliga slut. De tycker att jag ska skriva en sådan bok. Jag tänker nog inte på mig själv som en som skriver om kärlek, men faktiskt kommer det en bok på lättläst svenska nu i år som heter Hamed och kärleken. Men den är bara ett manus än så länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.