Koja Agency företräder mina barnböcker utomlands

Jag är så glad och spänd inför att agenturen Koja Agency har valt att företräda mina senaste barnböcker utomlands. Till att börja med är det boken om klimatet som heter Expedition Rädda revet. Sedan är det tre böcker som utspelar sig under andra världskriget; Tulpanpojken, Spionen i äppelträdet och en bok som kommer ut i januari: Mitt käraste gyllene barn.

Som författare är man ju bäst på att skriva sina böcker och att prata om dem. Men att få dem att flyga ut i världen behöver man hjälp med. Några andra av mina böcker finns sedan tidigare på danska, finska, tyska, holländska och spanska. Alltså översatt till fem språk. Nu hoppas jag förstås att de här fyra böckerna ska bli översatta också.

Om jag har gjort rätt här (vilket man inte helt säkert vet) och Kojas katalog kommer med på hemsidan så kan man se mina böcker presenteras på sidorna 39-41:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.