Hemliga Hawa spanar vidare

De flesta av mina böcker är solitärer, de är fristående och har ingen fortsättning. I några fall har jag skrivit två eller tre böcker som hänger ihop. När jag skrev Falafelflickorna hade jag först ingen tanke på en fortsättning, men när många gillade Hawa som startar detektivbyrå ville jag gärna berätta mer om henne. En del karaktärer gillar man mer än andra och Hawa är en sådan.

Så nu finns det en stomme till en fortsättning. Flera nya karaktärer är med, en del lite oväntade, och jag hoppas att läsarna ska gilla dem lika mycket som jag har gjort. Jag brukar inte skratta eller gråta själv när jag skriver, men den här gången har jag skrattat högt när jag har skrivit. Flera gånger. Hawa är tillbaka förstås, men också hennes kompis Barbro på biblioteket. Boken är preliminärt tänkt att komma ut i början av 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.