Vi ses på Bokmässan!

Årets bokfest pågår i Göteborg från torsdag till söndag. Jag är där alla dagarna och vill du finns det goda chanser att höra mig prata om någon av mina böcker som kommer ut i höst. Tolv gånger sitter jag på olika scener och pratar om böckerna.

Den största delen av schemat hittar du här:

https://bokmassan.se/program_participant/christina-wahlden/

Jag talar också i ABF:s monter på söndagen, B09:19, klockan 12.00-12.30 på söndagen.

Temat för årets bokmässa är som bekant yttrandefrihet. Tre av mina seminarier handlar om det bråk som uppstod för ett år sedan runt min debutbok Kort kjol. Efter protester från föräldrar togs den bort från undervisningen på en värmländsk högstadieskola där den använts i tio år.

Tre andra seminarier handlar om lättlästa böcker och fördelen och vikten av dem. Utöver det pratar jag bland annat i Rabén&Sjögrens monter om barnboken Du är modigast, om Knut som ligger på barnonkologen. Det blir också ett miniseminarium om Constantia Eriksdotter Vasa, hon som också kallades Drottningen av Tiveden och var frillodotter till Erik XIV.

Om du kommer till mässan och lyssnar på mig, passa gärna på att säga hej. Berätta vad du tycker om med mina böcker. Eller vad du inte tycker om. Eller vad du saknar.

Vi ses i Göteborg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.