Språktidningen och Deckardårarna

Som journalist är det nyttigt att bli intervjuad själv ibland. Den som vill läsa ett längre samtal med mig om mitt skrivande kan göra det i Språktidningen, nummer 2/2020. Här finns en digital länk:

http://spraktidningen.se/artiklar/2020/02/som-journalist-har-du-en-rost?fbclid=IwAR1_wPvmSlc8t_g9wzFwEHGhjGPfPHRqMuTgTxz841AsO73fqyQh0b_Ztik

Om man hellre vill lyssna, och om man gillar deckare, så rekommenderas den nya podden Deckardårarna som Skånska Dagbladet har startat. I det andra avsnittet här pratar Gunilla Wedding och Pernilla Ekdahl bland annat om min deckare Nämn inte de döda:

http://www.skd.se/2020/02/18/januari-en-lysande-deckarmanad/?fbclid=IwAR31NP-djLZuMHWxZ3CWmwg4khLXxue3yx7_5YlFOk2My20kQppBT-YS7QA

De säger bland annat: ”En jättebra start på en serie” och det är ju glädjande. Samtidigt reflekterar de över bokens innehåll, vad de tycker fungerar (platsen, miljön, konstskildringen) och vad som kanske fungerar mindre bra (för många bakgrundshistorier i bok ett). Sådant är tacksam respons för författaren som just nu jobbar med att skriva på fortsättningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.