Sedlighetsbyrån ute i maj

Det här kan vara årets snyggaste omslag på en svensk kriminalroman. Så otroligt glad över att Lotta Kühlhorn ville formge #Sedlighetsbyrån och gjorde det så suveränt. I maj får ni läsa den.Varmt tack till alla stjärnor på såväl Harper Collins som på Ahlander Agency. Ni är bäst.

Mitt förlag Harper Collins skriver så här om boken:

”Vi är så glada att Christina Wahlén släpper bok hos oss och idag kan vi stolt visa upp det helt fantastiska omslaget till Sedlighetsbyrån som släpps i maj! Christina har inspirerats av Gotlands mörka historia och väver stilsäkert ihop en spännande och varm berättelse. Läsare som gillar Kate Quinn hittar här en svensk motsvarighet. Det fina omslaget har Lotta Kühlhorn formgivit.Gotland, juni 1944. Utanför Sveriges gränser rasar kriget, men i semesterparadiset Ljugarn flockas societeten för att njuta av solen och sippa drinkar på pensionatens punschverandor.Under ytan ruvar dock ljusskygga element som inte bara är ett hot mot lugnet på den lilla badorten, utan också mot rikets säkerhet. Unga flickor försvinner spårlöst, militärnärvaron ökar, och lik dyker upp längs kusten. Polissystrarna Svea och Rut, som är hitskickade från Stockholm, kämpar med att förstå vad som pågår. Det som från början såg ut som ett enkelt spaningsuppdrag har plötsligt eskalerat till något större. Men när allt känns hopplöst korsas deras väg av grevinnan Lussan Kagg och hennes brokiga gäng motståndskvinnor.”

Jag som författare är förstås väldigt glad över att äntligen kunna prata mer och berätta om boken. Jag hoppas att du som läsare ska tycka lika mycket om Svea, Rut och Lussan som jag gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.