Samtal på bokmässan i Göteborg

På årets bokmässa i Göteborg är jag bara med på torsdagen och fredagen. Då pratar jag vid sex olika tillfällen på lika många scener. Enklast är om du själv tittar i mässans program på nätet:

https://bokmassan.se/program_participant/christina-wahlden/

Jag deltar i samtal om barn på flykt (Tulpanpojken), om ensamkommande flyktingbarn (Lever du?) samt om interkulturell litteraturförmedling (JallaTillsammans). Jag ser mycket fram emot en massa goda samtal, bra frågor och roliga möten. Bäst brukar det där oväntade vara, när man springer på någon man inte förväntat sig.

En utmaning som deltagande författare är också att hinna gå på några seminarier själv också. Och att prata med så många kollegor som möjligt förstås!

Jag hoppas vi ses där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.