När i morgon blir i dag

En del dagar blir inte alls som man har tänkt sig. Jag skulle ju ha åkt till Göteborg på eftermiddagen och kommit fram vid nio. Sedan skulle jag ha haft en trevlig kväll med författarkollegan och vännen Ann-Helén Laestadius.

Så blev det inte alls.

Först hade en kontaktledning ramlat ner över tågspåren från Uppsala. Jag rusade ut och tog en taxi. Kom fram för sent, trodde jag, men på Centralen stoppade en olycka all tågtrafik i tre timmar. Jag kom fram till slut, men då hade det redan blivit nästa dag.

Alltså den dag som Bokmässan börjar!

Under tågresan hann jag också omboka en vänlig människa som skulle ha intervjuats i dag på förmiddagen, till senare. I stället hoppar jag in i ett seminarium 10:00-10:45 och ersätter ett sjukdomsfall.

Rubriken är Svikna barn och trasiga ungdomar. Svenska barnboksinstitutet arrangerar.

Kunskapskanalen sänder seminariet direkt. 10:00-10:45 alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.