Nämn inte de döda i Pocketpodden

Två dagar innan nomineringarna till Årets deckare blev kände fick jag vara med i Pocketpoddens 70:e program och prata om min 70:e bok Nämn inte de döda. Det blev ett intressant samtal med programledaren Lisa Tallroth om vem som får skriva om vad, varför jag är så besatt av Australien och vilka likheter det finns i synen på ursprungsbefolkning mellan Sverige och Australien. Som författare är det en gåva att får tala med en engagerad läsare som har reflekterat runt det som hen läst. Jag är väldigt glad för den möjligheten.

Så vill du veta mer om bakgrunden till min bok som nu är nominerad till Årets deckare kan du med fördel lyssna på programmet. Du hittar Pocketpodden där poddar finns. Avsnitt nr 70, alltså.

https://poddtoppen.se/podcast/1456600703/pocketpodden

Nämn inte de döda finns för övrigt ute i pocket nu, med nytt fint omslag, om man föredrar att läsa på papper. Annars finns den både som ljudbok och som e-bok också.

1 tanke kring ”Nämn inte de döda i Pocketpodden

  1. Inger Tärnström

    Hej,
    Christina, Jag gillar din bok Nämn inte de döda. Härligt med nya spännande miljöer och personer. Jag läst och läser flera av dina ungdomsböcker, så 74 år jag är. Ja varför inte. Gillar dem. Jag har jobbat på bibliotek i Järfälla i många år. Jag är inte riktigt klar med Nämn inte de döda. Håller tummarna för att den får Svenska Deckarakademins pris på söndag! Nu ska jag reservera I god tro, på bibblan.
    Hälsar Inger

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.