Nämn inte de döda är Månadens pocket hos Bokus

Under oktober 2020 är min första Darwindeckare Nämn inte de döda utvald till Månadens pocket hos Bokus. Hela månaden kan man köpa den för specialpriset 49 kronor. Det gör mig förstås enormt glad och jag hoppas att det innebär att fler ska vilja läsa den.

Alla som skriver böcker vet att alla böcker inte blir pocket. Skriver man för yngre barn blir de inte pocket för att små barn inte läser det. Skriver man för unga vuxna eller för vuxna så vet man att det bara är böcker som säljer tillräckligt bra i inbundet som också får bli pocket. Så det är ett slags indikation: ser du en bok i pocket betyder det att den har gått hyfsat bra i inbundet.

I fallet med Nämn inte de döda har pocketen fått ett helt nytt omslag. Det finns två blurbar med och det är också fint. En blurb är ett citat av någon som läst boken och förhoppningsvis gillat den. I mitt fall kommer de från Dagens Nyheter (”Spännande in i det sista.”) och M-Magasin (”Djupt imponerande.”).

Så jag hoppas förstås att fler ska vilja läsa om Bluey och Jess, om det tropiska klimatet i Darwin och den vilda naturen och människorna där. Följ med!

(Och skulle man ändå föredra en inbunden bok så finns den nu i början av oktober till specialpris hos Adlibris för 99 kronor.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.