Lyssna redan nu på Nämn inte de döda

Min nya deckare Nämn inte de döda, som utspelar sig i Darwin i norra Australien, kommer ut som tryckt bok den 22 januari 2020. Men redan nu i slutet av december, från den 27/12 närmare bestämt, kan man lyssna på den som ljudbok hos Storytel.

För mig är det första gången någonsin som ljudboken kommer ut innan pappersboken är tryckt. Det är både spännande och kul. Min bok är inläst av skådespelaren Malin Persson och hon har läst in den på rekordkort tid, då manus var helt klart först i början av december.

Själv är jag ofta för otålig för att lyssna på ljudböcker, även om jag vet att man kan snabbspola. Men att höra sin egen text som författare komma ut ur en skådespelarmun är något alldeles extra.

En del vänner har inte kunnat bestämma sig för om de ska lyssna på ljudboken eller invänta den tryckta boken i januari. Jag har sagt att man kan göra både och; först lyssna, sedan läsa. Några har inte kunnat hålla sig utan redan börjat lyssna. Vilket format du än väljer, så hoppas jag att du ska gilla karaktärerna och miljön som finns i boken. Jag hade roligt när jag skrev den. Och innan bok ett kommer ut börjar jag knåpa på bok två. Då har jag redan fokus inställt på framtiden när den första boken kommer ut. Det är på något sätt lugnande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.